A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.

Kedves Érdeklődő!

„Amikor az ember határozott cél felé tart, nagyon fontos, hogy az útnak is szenteljen figyelmet. Az út az, amely mindig megmutatja a célba érés legjobb módját, s útközben gazdagodunk.”

(Paulo Coelho)

Tisztelettel és szeretettel köszöntök minden kedves látogatót a Kadafalvi Általános Iskola honlapján!

Örömmel tölt el, hogy ellátogatott folyamatosan bővülő és frissülő honlapunkra, amelyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy széleskörű tájékoztatást nyújtsunk családias légkörű intézményünkről. Reméljük, hogy egy sajátos világ ablakai tárulnak a látogatók elé, ahol megmutatjuk, mit és hogyan dolgozunk, hogyan boldogulunk, kikre vagyunk büszkék, milyen hagyományokat ápolunk.
Köszönjük iskolánk iránti érdeklődését! Bízunk abban, hogy velünk együtt úgy gondolja, jó helyen jár! Kérem Önt, hogy ismerje meg intézményünket és egyben kívánom, hogy gyűjtsön és kapjon minél több információt rólunk a honlapunkon keresztül.
Ha felkeltettük érdeklődését, akkor arra biztatom, hogy látogasson el hozzánk személyesen is!

Kedves Gyerekek!
Kívánom Nektek, hogy iskolánk honlapja ösztönözzön benneteket jobb eredmények elérésére, és kívánom, hogy ezen honlap segítségével is sikerüljön álmaitokat is megvalósítani!

Lédeczi Katalin
tagintézmény-vezető